Lees meer over Stoebel & Sara

Zaterdag 22 september:
En eindelijk kan ik mijn stoere Stoebel knuffelen!

Stoebel & Sara en de geheime opdracht stapel1 lr

 

 

 

 

 

5 september 2012
Wat word ik hier ontzettend blij van! De boektrailer van Stoebel & Sara en de geheime opdracht staat online. Kijk snel! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!!

Boektrailer Stoebel & Sara en de geheime opdracht

IMG_9491

 

 

 

 

 

 
Maandag 3 september
Ja! het is bijna zover: nog een paar weekjes en dan vliegt Stoebel uit! Vanaf 22 september zal het boek overal verkrijgbaar zijn. Wil je naar de officiële boekpresentatie? Dan ben je van harte welkom op zondagmiddag 7 oktober om 15 uur in de Boekenberg (op de Kleine Berg) in Eindhoven!
———————————————————————————————————————-

Woensdag 25 juli 2012

Stoebel & Sara is het eerste boek dat ik schreef. Vijf jaar geleden vertelde ik mijn dochter Pleun (toen 3 jaar oud) elke avond voor het slapengaan een spannend verhaal over een stoere draak. In diezelfde periode kreeg ik van mensen om me heen positieve reacties op de korte verhaaltjes en columns die ik schreef voor volwassenen. ‘Schrijf eens een boek!’, riep een ervan enthousiast en ik dacht: Ja, waarom niet eigenlijk?
Zo is Stoebel & Sara ontstaan (en mijn geschrijf begonnen). Aan het bed van Pleun, om vervolgens een boek te worden. In februari 2008 was het klaar, maar om allerlei redenen bleef het liggen en kregen mijn andere drie boeken (De Koningin van 1b, De Koningin van het web en Misleid) voorrang. En die lieve Stoebel maar geduldig wachten…
Maar niet meer! Stoebel vliegt eind september uit. En hoe! Wouter Tulp heeft hem en alle andere personages zo waanzinnig prachtig getekend! Ik word er zo blij van! Ik hoop jullie ook!